085 401 6575

Maandag t/m vrijdag

Werkwijze

PVM Solar staat voor u klaar

Onze werkwijze

Wat ons onderscheidt in de markt is onze bedrijfscultuur van korte lijntjes. We begrijpen dat in de dynamische wereld van duurzame energie, snel kunnen schakelen van cruciaal belang is. Of het nu gaat om het beantwoorden van klantvragen, het oplossen van technische uitdagingen of het aanpassen aan nieuwe regelgeving, onze compacte en efficiënte organisatiestructuur stelt ons in staat om snel en effectief te handelen.

Onze visie is gebaseerd op twee fundamentele principes: kwaliteit en het nakomen van ons woord. We geloven dat deze waarden de basis vormen voor een succesvolle en langdurige relatie met onze klanten. Kwaliteit is voor ons niet slechts een buzzword; het is de leidraad voor alles wat we doen. Van de initiële consultatie en het ontwerp van het systeem tot de installatie en het latere onderhoud, we streven ernaar om een service van topkwaliteit te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Vraag een offerte bij ons op

Vul uw gegevens bij ons in en wij zullen u telefonisch benaderen voor het ontvangen van meer informatie en wensen van uw kant. U weet als geen ander waar het bedrijf behoefte naar heeft. 

Wij komen vrijblijvend langs

U bekijkt onze mogelijkheden en we plannen een advies gesprek bij u op locatie. Hier zullen we de mogelijkheden bespreken en een financieel plaatje maken. Wij zullen alle mogelijke subsidies aan u voordragen en hier wederom een financieel plaatje van maken. 

Wij stellen een plan op maat op

We kijken samen naar de ligging van de panelen en zullen het legplan duidelijk aan u uitleggen. Waarom we iets doen en waarom op deze manier. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren. 

Verdien uw investering terug binnen 5 jaar