085 401 6575

Maandag t/m vrijdag

Over ons

Het verhaal achter PVM Solar

Pieter van Middelaar en Mike Nugteren waren geen doorsnee ondernemers. Pieter, opgegroeid op een boerderij en al vroeg aan het ondernemen geslagen met grondwerk en handel in de kunststof markt. Mike, aan de andere kant, een geboren netwerker met een scherp oog voor kwaliteit en detail.

De oprichting

Na maanden van planning en onderzoek richtten ze PVM-Solar op, een bedrijf dat zich richtte op het leveren van hoogwaardige zonnepanelen installaties aan boeren. Pieter’s inzicht in wat boeren echt nodig hadden, gecombineerd met Mike’s vermogen om de beste producten rechtstreeks van de fabriek te halen, maakt het een krachtig aanbod. 

De impact

PVM-Solar is een begrip in de agrarische gemeenschap, maar ook andere markten schuiven aan. Agrariërs waarderen de persoonlijkheid, advies en kwaliteit om te voldoen aan de unieke uitdagingen van hun sector. 

De toekomst

De toekomst is vooral voor deze sector onvoorspelbaar. Mike en Pieter willen graag één onzekerheid wegnemen en dat is de duurzaamheidstransitie. Laat u dus vrijblijvend adviseren door deze twee jongens en verhoog de waarde van uw bedrijf. 

Verdien uw investering terug binnen 5 jaar